ThijsArt Experience

Tijdens mijn creatieve workshops ga je samen met mij een typisch ThijsArt kunstwerk maken. Ik zet alvast de tekeningen en tekst op, zelf ga je onder persoonlijke begeleiding aan de slag met verf, spuitbussen, sjablonen en kleuren. En uiteraard neem je jouw persoonlijke creatie mee naar huis!

Vanaf €50,-

6 – 12 personen

Donderdag van 19:00 – 22:00

ThijsArt Atelier (Susteren, Limburg)

“Een hele leuke workshop gevolgd met zus, moeder en schoonmoeder. Goed verzorgd, fijne begeleiding en een super resultaat. De overige werken in zijn atelier zijn overigens ook geweldig. Je krijgt er meteen goede zin van. Thijs bedankt!!!”

Inge Van Driel Baaten

“Samen met collega’s tapasplankjes gemaakt. Superleuke workshop, goed verzorgd. Heel blij met de resultaten!! Zeker aan te raden!!!!”

Ine Dohmen

“Erg leuke workshop ‘Tapasplankje’ gemaakt. Was een gezellige avond met drankje en hapje. bedankt Thijs en dames.

John En Irene Krijntjes

Creatieve workshops

Tapasplank

De meest aangevraagde workshop is by far het beschilderen van een tapasplank. In de afgelopen jaren zijn er wel honderden prachtige ThijsArt tapasplanken gemaakt in ons atelier.

Doek (50×50)

Een eigen ThijsArt op een doek? Jazeker! Ik help je om jouw eigen custom art te maken.

Speciale wensen?

Heb je een leuk idee om met een groep aan de slag te gaan? Laat het me weten! Er is ontzetten veel mogelijk.

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Vriendengroepen

Teambuilding

Uitje met collega's

Met je gezin & familie

Wat kun je verwachten?

Beleef een leuke workshop in Limburg samen met je gezin, partner, collega’s, vriend of vriendin. De vele reviews en verhalen op Facebook en Instgram spreken boekdelen, en workshop bij ThijsArt is een kleurrijke, gezellige en creatieve happening! 

Voor verschillende gelegenheden organiseren wij in het kleurrijke atelier in Susteren of op locatie een scala aan creatieve workshops. Daarbij krijg je een exclusief kijkje in de keuken van ThijsArt. In 3 uur tijd maak je onder vakkundige begeleiding jouw eigen kunstwerk, geheel in de kleurrijke ThijsArt stijl. En het mooiste? Je kunt hem direct mee naar huis nemen!

Ik ga je leren werken met verschillende soorten verf- en kunstenaarstechnieken. Daarnaast beleef je het unieke kunstenaarsgevoel in een echt atelier. 

Zelf ben ik continu aanwezig om je te helpen. Ik zet alvast de tekening (contour) en eventuele tekst op het kunstwerk, de verdere creatieve invulling is aan jou!

Geloof me, iedereen kan het! En het is gegarandeerd fun. 🎉

Vanaf €50,-

6 – 12 personen

Donderdag van 19:00 – 22:00

ThijsArt Atelier (Susteren, Limburg)

Interesse?

Laat je gegevens achter dan neem ik zsm contact met je op.


ThijsArt

Veel gestelde vragen

Is een workshop mogelijk ivm Corona?
Vanwege de huidige maatregelen mag ik geen workshops organiseren. Laat je gegevens achter dan neem ik contact met je op zodra het weer mag!
Hoeveel kost een workshop?

De workshop kost €50 per persoon, of €65 inclusief 5 drankjes en lekker fingerfood. Die laatste optie wordt het meest gekozen!

Waar vindt de workshop plaats?

In mijn exclusieve ThijsArt Atelier in Susteren (Limburg). 

Wil je meer weten?

Laat een berichtje achter en ik neem zsm contact met je op!