Custom 
Thijsart

Op basis van je eigen beeldmateriaal, ideeën, evenement of een thema maak ik speciaal voor jou een exclusieve, persoonlijke custom ThijsArt. In mijn atelier, of op locatie.

Een schilderij, muurschildering, of beschilderen van een object. Wat het ook is, je krijgt gegarandeerd een uniek, bijzonder ‘one of a kind’ kunstwerk. Uiteraard helemaal in het typische ThijsArt design.

“Thijs maakt echt geweldige schilderijen!”

Arno Van Riessen

“Very happy met dit bijzondere schilderij! Het was een geweldige verrassing! Complimenten!”

Manon Lebon

“Helemaal happy met ons nieuwe schilderij van ons gezin. Het heeft een mooi plekje gekregen in onze woonkamer!

Vivianne Tillie Spaen

Schilderijen (doeken)

Op locatie & events

Custom Sneakers

Muurschildering

Bike Art

& much more

Werkwijze

De schilderijen en beschilderde objecten die ik opdracht maak zijn exclusief en uniek. Daar zijn er geen twee van in de wereld! Maar bovenal zijn ze persoonlijk. En het resultaat, dat bepaal jezelf! Hoe gaaf is dat!?

Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Een herinnering aan een bijzondere situatie, mooie momenten in het leven, je gezin, je bedrijf of ter nagedachtenis aan dierbare overledene. 

We bespreken samen hoe jouw eigen ThijsArt eruit gaat zien. Ik houd je tijdens het maken geregeld op de hoogte. Zo krijg je gegarandeerd precies wat je wilt.

Je wensen bespreken

Offerte met prijs

j

De eerste schets (overleg)

Verdere invulling (overleg)

Ophalen in atelier (of bezorgen)

Op locatie & events

Wil je jouw evenement op een uieke wijze laten vastleggen in een ThijsArt schilderij? Bijvoorbeeld een bruiloft, jubileumfeest of bedrijfsfeest. Op de locatie leg ik de sfeer en gebeurtenis in een prachtig schilderij.

Wil je meer weten?

Laat een berichtje achter en ik neem zsm contact met je op!