thijs leeft kunst

Ooit, lang geleden werd ik al geprikkeld bij het zien van tekeningen en schilderijen van mijn vader. Hij was en is fanatiek bezig met kunst. Dit resulteerde er in dat ik al snel naast hem in zijn atelier stond te schilderen. Ik stond dan in zijn regenlaarzen (7-mijlslaarzen) en een hemd van hem. U begrijpt dat dat nogal apart uit zag. Zo leerde ik hoe het voelde om met een kwast, verf en een canvas te werken. Ik had totaal geen idee wat ik deed, maar er kwam al snel iets ‘zinnigs’ uit. Mijn allereerste doekje was een feit! Twee vrouwen (toen al) van achteren met een mandje in de armen. Ik was toen een jaar of vijf oud.

Art as a lifestyle

Tekenen en schilderen is dus altijd een grote passie, hobby en een levensstijl van mij. Om hier in enigszins mijn beroep van te maken begon ik aan een grafisch vormgever opleiding in Eindhoven. Dat was een fantastische tijd! Een gigantische massa mensen, allemaal verschillend, maar met één gedeelde passie… Ontwerpen! Door mijn achtergrond werd al snel opgemerkt dat ik goed kon tekenen en ‘out of the box’ denken (opschepper, maar moest het even kwijt). In deze tijd heb ik mij ook ontwikkeld tot een echte levensgenieter

Zo de belangrijkste basis is gevormd. Tot in de vroege uurtjes in kroegjes, het afstruinen van feestjes en genieten van alle lekkernijen dat loopt, vliegt en zwemt. Living a Dolce Vita Lifestyle. Ik leerde toen een prachtige meid kennen die hier ook niet vies van was. Zij is ook de drijfveer achter de stijl die ik nu hanteer. Jaren later zijn wij getrouwd en hebben we een pracht zoon en dochter.

“Thijs nogmaals bedankt voor het schitterende schilderij en de heerlijke wijntjes vanmiddag. Het was erg gezellig. Gaat een mooi plekkie krijgen in ons huis!”

Dennis Schouten

“Een hele leuke workshop gevolgd met zus, moeder en schoonmoeder. Goed verzorgd, fijne begeleiding en een super resultaat. De overige werken in zijn atelier zijn overigens ook geweldig. Je krijgt er meteen goede zin van. Thijs bedankt!!!”

Inge Van Driel Baaten

“Samen met collega’s tapasplankjes gemaakt. Superleuke workshop, goed verzorgd. Heel blij met de resultaten!! Zeker aan te raden!!!!”

Ine Dohmen

fris, energiek & uitbundig

Via mijn werk wil ik mensen vrolijk maken, ik wil mensen entertainen via mijn schilderijen. Humor in combinatie met mooie dames en drank is de rode draad door mijn werk. Kenmerken van mijn werk zijn: fris, energiek, uitbundig en exclusief. Wil je meer van mijn werk zien, neem dan een kijkje in mijn portfolio!

Workshops

Ga onder begeleiding van Thijs zelf aan de slag met het typische ThijsArt design. Het resultaat neem je uitaard mee naar huis!

LEES MEER »

laten maken

Een echte ThijsArt bij jouw thuis, op kantoor of als cadeau?

LEES MEER »

kopen

Wil jij je persoonlijke ThijsArt kunstwerk laten maken?

BEKIJK PORTFOLIO »

Portfolio

Wil je graag zien wat ik zoal gemaakt heb in de afgelopen jaren? Bekijk dan mijn portfolio en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Live on #insta

Wil je meer weten?

Laat een berichtje achter en ik neem zsm contact met je op!