раскрутка

Ooit, lang geleden werd ik al geprikkeld bij het zien van tekeningen en schilderijen van mijn vader. Hij was en is fanatiek bezig met kunst. Dit resulteerde er in dat ik al snel naast hem in zijn atelier stond te schilderen. Ik stond dan in zijn regenlaarzen (7-mijlslaarzen) en een hemd van hem. U begrijpt dat dat nogal apart uit zag. Zo leerde ik hoe het voelde om met een kwast, verf en een canvas te werken. Ik had totaal geen idee wat ik deed, maar er kwam al snel iets ‘zinnigs’ uit. Mijn allereerste doekje was een feit! Twee vrouwen (toen al) van achteren met een mandje in de armen. Ik was toen een jaar of vijf oud.
Tekenen en schilderen is dus altijd een grote passie, hobby en een levensstijl van mij. Om hier in enigszins mijn beroep van te maken begon ik aan een grafisch vormgever opleiding in Eindhoven. Dat was een fantastische tijd! Een gigantische massa mensen, allemaal verschillend, maar met één gedeelde passie… Ontwerpen! Door mijn achtergrond werd al snel opgemerkt dat ik goed kon tekenen en ‘out of the box’ denken (opschepper, maar moest het even kwijt). In deze tijd heb ik mij ook ontwikkeld tot een echte levensgenieter!
Zo de belangrijkste basis is gevormd. Tot in de vroege uurtjes in kroegjes, het afstruinen van feestjes en genieten van alle lekkernijen dat loopt, vliegt en zwemt. Living a Dolce Vita Lifestyle. Ik leerde toen een prachtige meid kennen die hier ook niet vies van was. Jaren later zijn wij getrouwd en hebben we een pracht zoon. Zij is ook de drijfveer achter de stijl die ik hanteer.